top of page

Vrouwelijke predikers

Geliefde lezers, vrienden en vijanden. Wat betreft het onderwerp over vrouwelijke predikers, dit is al vele jaren een leugen die in de wereld wordt verteld, dat God vrouwen heeft geroepen en gezonden om te prediken! Er zijn vele zogenaamde vrouwelijke predikers, en ze hebben allemaal dezelfde leugenachtige uitspraak, dat God hen zond om te prediken. God heeft nooit vrouwen geroepen of gezonden om te prediken!


Misschien vraagt u zich af ​​waarom ik dat zeg. Omdat er geen Heilige Schrift is die zegt dat Hij dat deed! Begrijp dit en begrijp dit goed, er staat nergens in de Heilige Schriften waar vrouwen predikten! Nergens! De Heilige Schrift veroordeelt vrouwen die proberen te prediken en gezag willen uitoefenen over de man.


Laten we nu naar de Heilige Schrift gaan, en wat de Heilige Schrift ook zegt, dat zullen we aannemen. Geliefde lezer, elke keer als u de waarheid in de Heilige Schrift leest en het nog steeds niet gelooft, dan bent u duidelijk een hypocriet! Vrouwen en zwakke mannen proberen zichzelf met de Schriften te rechtvaardigen, maar ze hebben allemaal gefaald. Een Schrifttekst die ze gebruiken is Numeri 22:27-28, "Toen de ezelin de Engel des Heren zag, ging zij onder Bileam liggen; toen ontbrandde de toorn van Bileam en hij sloeg de ezelin met de stok. Nu opende de Here de mond der ezelin, en zij zeide tot Bileam: Wat heb ik u gedaan, dat gij mij nu driemaal geslagen hebt?" Uit onwetendheid, en de Schrift zegt: wees niet onwetend. Benadrukken ze het feit dat het een vrouwelijk dier was. Alleen omdat het tot Bileam sprak zeggen ze dat dat hun het recht geeft om te prediken, omdat de vrouwelijke predikers zichzelf vergelijken met een stomme ezel.


Let op vrouwelijke predikers, jullie hebben over het hoofd gezien wat voor stem er uit die stomme ezel kwam. Let op 2 Petrus 2:15-16: "Doordat zij de rechte weg verlaten hebben, zijn zij verdwaald en de weg opgegaan van Bileam, de zoon van Beor, die het loon der ongerechtigheid liefhad. Maar een terechtwijzing kreeg voor zijn ongerechtigheid: HET STOMME LASTDIER, DAT MET MANNENSTEM (Kjv) SPRAK, heeft de dwaasheid van de profeet verhinderd". Zoals u kunt zien, sprak de stomme ezel met een mannenstem, dus u kunt niet naar Numeri gaan om uzelf vrouwelijke predikers te rechtvaardigen.


De zogenaamde vrouwelijke predikers spreken ook over Debora omdat zij over Israël oordeelde. Dat is waar, maar de Heilige Schrift zei niet dat ze predikte! Debora was een profetes en de dwazen en traag van harten proberen dat in Joël 2:28 in te voeren: "En daarna zal het geschieden, dat Ik Mijn Geest zal uitgieten over alle vlees, en uw zonen en uw DOCHTEREN ZULLEN PROFETEREN; uw ouden zullen dromen dromen, uw jongelingen zullen gezichten zien". Omdat zij de Heilige Schriften en de kracht van God niet kennen, zeggen ze dat profeteren prediken is. Profeteren is GEEN prediken, maar het is de voorspelling van een gebeurtenis die gaat komen. Het is aan vrouwen gegeven om te profeteren, maar niet om te prediken! Marcus 16:9-10, "En als [Jezus] opgestaan was, des morgens vroeg, op den eersten [dag] der week, verscheen Hij eerst aan Maria Magdalena, uit welke Hij zeven duivelen uitgeworpen had. Deze, heengaande, boodschapte het dengenen, die met Hem geweest waren, welke treurden en weenden". De valse kerken en door de duivel gebouwde organisaties houden ervan om een ​​leugen te vertellen over deze tekst door te zeggen dat Maria de eerste boodschap predikte. U verteld een leugen en iedereen die dat gelooft, gelooft een leugen, omdat de Heilige Schrift niet zei dat ze het eerste wat-dan-ook predikte! U kunt altijd wel een heiden vinden om op God en zijn Woord te liegen!


Een ander Schriftgedeelte waar ze altijd over liegen is Galaten 3:28: "Daarin is noch Jood noch Griek; daarin is noch dienstbare noch vrije; daarin is geen man en vrouw; want gij allen zijt een in Christus Jezus". Uit deze tekst blijkt dat de leugen die ze vertellen dat God vrouwen zal gebruiken, net zoals Hij een man zal gebruiken. De Heilige Schrift heeft nog nooit zo’n verklaring afgelegd, dus dat is weer een leugen. Galaten 3:28 laat zien dat met betrekking tot redding God geen aanzien des persoons heeft. De Schrift zegt in Handelingen 10:34-35 : "En Petrus, den mond opendoende, zeide: Ik verneem in der waarheid, dat God geen aannemer des persoons is. Maar in ALLEN VOLKE, die Hem vreest en gerechtigheid werkt, is Hem aangenaam". Er staat opnieuw in Galaten 3:26: "Want gij zijt allen kinderen Gods door het geloof in Christus Jezus". Galaten 3:28 had niets te maken met het laten prediken van Het Evangelie van Jezus Christus door een vrouw. Als u blind en misleid bent door de duivel, zult u elke leugen en vervloekte doctrine geloven die langskomt. Filippenzen 4:3: "En ik bid ook u, gij [mijn] oprechte metgezel, wees dezen [vrouwen] behulpzaam, die met mij gestreden hebben in het Evangelie, ook met Clemens, en de andere mijn medearbeiders, welker namen zijn in het boek des levens". Toen de apostel Paulus zei: "Wees dezen [vrouwen] behulpzaam, die met mij gestreden hebben in het Evangelie", precies op dat moment, zal die oude vleselijke geest zeggen dat hij vrouwen had die hem hielpen te prediken, en natuurlijk is dit niet de waarheid. U hebt nergens gelezen dat er een vrouw was die Paulus hielp om wat-dan-ook te prediken.


De apostel Paulus verklaarde in Galaten 1: 8-9 : "Doch al ware het ook, dat wij, of een engel uit den hemel u een Evangelie verkondigde, buiten hetgeen wij u verkondigd hebben, die zij vervloekt. Gelijk wij te voren gezegd hebben, [zo] zeg ik ook nu wederom: Indien u iemand een Evangelie verkondigt, buiten hetgeen gij ontvangen hebt, die zij vervloekt". De apostelen verbieden ons om een ​​ander evangelie te brengen dat afwijkt van wat ze prediken. Als ze toen geen vrouwen toestonden om te prediken, heeft niemand het recht om ze ook nu te hebben! Let op Prediker 7:27-28: "Ziet, dit heb ik gevonden, zegt de prediker, het ene bij het andere, om de sluitrede te vinden. Dewelke mijn ziel nog zoekt, maar ik heb haar niet gevonden: EEN MAN UIT DUIZEND HEB IK GEVONDEN; maar een VROUW onder die allen heb ik NIET GEVONDEN". Koning Salomo vond er geen in zijn tijd! Jesaja 3:12, "De drijvers Mijns volks zijn kinderen, en VROUWEN HEERSEN OVER HETZELVE. O Mijn volk! die u LEIDEN, VERLEIDEN [U], EN DEN WEG UWER PADEN SLOKKEN ZIJ IN".


Geliefde lezer, ziet u wat Jesaja zegt? Hij sprak hier duidelijk, dat als een vrouw u leidt, ze u zal laten dwalen, en u zult worden vernietigd! Ondanks wat de Heilige Schrift zegt, zijn er nog steeds dwaze, helse, zwakke, goddeloze mannen die vrouwen inwijden/inzegenen tot bisschoppen, ouderlingen, herders en diakenen. U hebt vrouwen die aan het hoofd staan ​​van kerken, die mannen en vrouwen naar het hellevuur en vernietiging leiden. Jesaja 9:16-17, "Want de LEIDERS van dit volk doen hen dwalen, en zij die door hen geleid worden, worden VERNIETIGD. Daarom ZAL de HERE GEEN VREUGDE HEBBEN IN HUN JONGE MANNEN, noch zal hij barmhartig zijn voor hun wezen en weduwen: Want iedereen is een HYPOCRIET en een BOOSDOENERS, en elke mond spreekt Dwaasheid. Voor dit alles is zijn toorn niet afgewend, maar zijn hand is nog steeds uitgestrekt". Iedereen die onder vrouwelijke predikers zitten, zijn huichelaars en boosdoeners volgens wat het woord van God zegt!


Sommigen zijn zo dwaas om zichzelf BISSCHOP te noemen! Hoe slecht en verblind zijn zij door de duivel. De Heilige Schrift zegt in 1 Timoteüs 3:1-2: "Dit is een betrouwbaar woord, (Dit laat ons weten dat elk ander woord behalve dit ware woord een leugen is!). Als een MAN het ambt van bisschop wenst, zal HIJ (Niet Zij) verlangt een goed werk. Een bisschop moet dan onberispelijk zijn, de ECHTGENOOT van één vrouw, (het zei niet de echtgenote van één man!) waakzaam, nuchter, van goed gedrag, gastvrij, bekwaam om te onderwijzen". Luister naar wat Paulus zei in 1 Korintiërs 14:34-35: "Dat uw vrouwen IN DE GEMEENTEN ZWIJGEN; want het is haar NIET TOEGELATEN te SPREKEN, maar [bevolen] onderworpen te zijn, gelijk ook de wet zegt. En zo zij iets willen leren, LAAT HAAR TE HUIS HAAR EIGEN MANNEN VRAGEN; want het STAAT LELIJK VOOR DE VROUWEN, DAT ZIJ IN DE GEMEENTE SPREKEN".


U vindt zogenaamde vrouwelijke predikers die tegen de Heilige Schrift ingaan en spreekbeurten hebben. Ook al zegt de Heilige Schrift dat ze moeten zwijgen in de kerken, en als ze iets willen weten, het thuis aan hun man moeten vragen, ze negeren gewillig de Heilige Schrift en gaan nog steeds voor in de kerk hun echtgenoten en alle anderen te vertellen wat ze moeten doen. U moet wel een hypocriet zijn om de Heilige Schrift te negeren! 1 Timoteüs 2:11-14, "Een vrouw moet zich rustig, in alle onderdanigheid, laten onderrichten, maar ik sta niet toe, dat een vrouw onderricht geeft of gezag over de man heeft; zij moet zich rustig houden. Want eerst is Adam geformeerd, en daarna Eva. En Adam heeft zich niet laten verleiden, maar de vrouw is door de verleiding in overtreding gevallen". Zoals u duidelijk kunt lezen, zijn de Schriften tegen vrouwelijke predikers. De Heilige Schrift staat alleen de bejaarde vrouwen toe om de jongere vrouwen te leren volgens Titus 2: 3-5: "Oude vrouwen eveneens, priesterlijk in haar optreden, niet kwaadsprekend, niet verslaafd aan veel wijn, in het goede onderrichtende; (Nu gaat de Heilige Schrift schetsen wat de vrouw moet onderwijzen, en niet meer.), Zodat zij de jonge vrouwen opwekken man en kinderen lief te hebben, bezadigd, kuis, huishoudelijk, goed en aan haar man onderdanig te zijn, opdat het woord Gods niet gelasterd worde". Als vrouwen dat volgen, dan zijn ze in overeenstemming met wat het Woord van God zegt. "Laat alle dingen eerlijk en met orde geschieden". 1 Korintiërs 14:40.


In de Heilige Schriften hebt u geen vrouwelijke apostelen, of vrouwelijke bisschoppen of ouderlingen of voorgangers of evangelisten of diaconessen! Het is van de duivel en uit de put van de hel! Alle kerken die vrouwelijke predikers hebben of in vrouwelijke predikers geloven, geloven de Heilige Schriften niet en hun aanbidding is NIETS WAARD. Mijn advies aan u is om elke kerk te verlaten die vrouwelijke predikers hebben, en start vandaag met in De Waarheid Gods te wandelen.


Openbaring 2:20: "Maar Ik heb TEGEN U, dat gij de vrouw Izebel laat begaan, die zegt, dat zij een profetes is, en zij LEERT en verleidt mijn knechten om te hoereren en afgodenoffers te eten".


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Anker 1
bottom of page